Naš blog

Jakob Pevec

9 razlogov za uporabo Magento 2

Več milijonov malih, srednje in velikih komercialnih podjetij uporablja platformo Magento 2 za spletno trgovino. Poglejmo si nekaj razlogov, zakaj je to najboljša izbira platforme za vas.

PREBERI VEČ »
Jakob Pevec

Kako izboljšate stopnjo konverzije v spletni trgovini

Vsi se zelo trudimo, da bi povečali število kupcev v naših spletnih trgovinah, vendar vemo, da bo večina obiskovalcev zapustila trgovino brez opravljenega nakupa. Obstaja veliko razlogov, da obiskovalci zapustijo vašo spletno trgovino in zato se osredotočimo na to, kaj lahko v trgovini izboljšamo.

PREBERI VEČ »
Jakob Pevec

Pasti pri postavitvi spletne trgovine

Vsak začetek v poslovnem svetu je težek in na tej poti zagotovo naredimo nekaj napak. V tem članku smo zapisali nekatere pogoste napake, ki se zgodijo lastnikom novih spletnih trgovin. Preverite več, če se tem napakam želite izogniti.

PREBERI VEČ »
Jakob Pevec

Katero gostovanje izbrati za Magento 2

V primeru, da iščete hitro priporočilo, priporočamo gostovanje na storitvah Cloudways, saj ga konstantno uporabljamo in priporočamo tudi svojim strankam. Če pa želite izvedeti na kaj morate biti pozorni pri iskanju gostovanja za svojo spletno trgovino, preberite članek.

PREBERI VEČ »
Magento vs Woocommerce: Kateri je boljši?
Jakob Pevec

Magento vs Woocommerce: Kateri je boljši?

Kateri je boljši, Magento ali Woocommerce? To je vprašanje, katerega nam zastavi veliko naših strank preden začnejo z izdelavo svoje prve spletne trgovine. Kratek odgovor je – odvisno od več faktorjev. Preberite ta članek, če želite izvedeti, katera platforma za e-trgovine bi bila boljša za vaše potrebe.

PREBERI VEČ »
Ohranite SEO ob migraciji na Magento 2
Jakob Pevec

Ohranite SEO ob migraciji na Magento 2

Ali boste ob prehodu na Magento 2 izgubili pozicijo med organskimi iskanju na Google iskalniku? Kratek odgovor je NE; to se ne sme zgoditi. Preberite ta članek, da ne izgubite svojega SEO ob migraciji.

PREBERI VEČ »
Jakob Pevec

Magento 2 migracija – Zakaj je potrebno migrirati na Magento 2

Magento 2 ni samo nadgradnja stare verzije. To je popolnoma nova platforma, ki sledi digitalnim trendom je zgrajena z mislijo o prihodnosti digitalnega sveta. Čedalje več lastnikov Magento 1.9 trgovin razmišlja o migraciji, medtem ko jih je precej migracijo že izvedlo.

Preberite več o tem, zakaj priporočamo migracijo.

PREBERI VEČ »