9 razlogov za uporabo Magento 2

POVZETEK

Več milijonov malih, srednje in velikih komercialnih podjetij uporablja platformo Magento 2 za spletno trgovino. Poglejmo si nekaj razlogov, zakaj je to najboljša izbira platforme za vas.

Magento 2 je odportokodna platforma

Magento 2 Community Edition je na voljo brezplačno za uporabo. To pomeni, da lahko vsak s specifičnim znanjem o platformi postavi spletno trgovino.

Odprtokodno pomeni tudi to, da razvijalca lahko zamenjate, če z njim niste zadovoljni. V primeru, da iščete novega razvijalca nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Hitro in zmogljivo delovanje

Stranke se ne bodo odločile za nakup v vaši spletni trgovini, če bo ta delovala počasi. Razlog za to je preprost; v današnjem času kupci preprosto nimajo potrpljenja čakati… in tudi ne bi smeli. Vsaka spletna trgovina se mora naložiti hitro in to Magento 2 opravi z odliko. Platforma bo zagotovila, da se bo bodo strani nalagale hitro in z ustrezno optimizacijo boste imeli hitro delujočo in efektivno spletno trgovino.

Specializiran za spletne trgovine

Za razliko od WooCommerce, ki je le vtičnik za platformo WordPress, je Magento 2 zasnovan za spletne trgovine vseh velikosti. Ne glede na to, ali imate sto izdelkov ali več tisoč, ali pa imate več tisoč naročil dnevno, bo na platformi Magento 2 vse delovalo brez problema.

Že v osnovni verziji ima platforma številne funkcije, kot so hitra blagajna, stran optimizirana za SEO in še mnogo drugih funkcij. V primeru, da želite še večji nabor funkcij, so na boljo še dodatne razširitve (moduli) in z njimi lahko trgovino prilagodite vašim željam.

Magento 2 moduli

Kot smo že omenili v prejšnjem poglavju, lahko funkcije spletne trgovine dodatno razširite z moduli. To pomeni, da vam za razvoj neke nove funkcionalnosti ni potrebno plačati več tisoč evrov za razvoj, saj ta verjetno že obstaja.

Povečanje obsega

Vaše podjetje bo raslo in platforma Magento 2 bo rasla skupaj z vami, saj ni zgornje meje, koliko lahko prenese. Če želite zagotoviti, da bo ob povečanju strank in naročil vse delovalo brez težav, potrebujete stabilne storitve gostovanja.

Možnosti gostovanja

Za Magento 2 je na voljo veliko različnih ponudnikov gostovanja, o katerih smo že govorili v članku: Katero gostovanje izbrati za Magento 2. Našim strankam vedno priporočamo gostovanje v oblaku pri ponudniku Cloudways.

Mobilna izkušnja

Vsaka spletna trgovina, ki se ne prilagodi za mobilne naprave, je obsojena na propad. Magento 2 ima na voljo vsa orodja za pravilno prikazovanje trgovine na vseh napravah.

Odličen vmesnik za skrbnike (Admin panel)

Magento 2 ima zelo uporabniku prijazen skrbniški vmesnik, ki je zasnovan tako, da skrajša čas upravljanja spletne trgovine. Do vseh informacij je mogoče dostopati zelo hitro. V primeru, da želite posodobiti več izdelkov hkrati, to lahko storite le z nekaj kliki.

Redno posodabljanje

Za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti, ima Magento 2 redne posodobitve. Posodobitve niso samodejne, zato boste morali imeti ustrezno podporo s strani vaših razvijalcev, da boste platformo ohranjali varno pred vdori.

Želite Optimizirati vašo spletno trgovino?

Kontaktirajte nas za brezplačen posvet.

Prijavi se na naš novičnik

Bodi na tekočem

Deli ta članek
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Podobni članki

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch